Strona Główna » Kuchnia » Jak nie zwarzyć śmietany w zupie?

Jak nie zwarzyć śmietany w zupie?

zwarzona śmietana, śmietana w zupie, porady kuchenne, ścięta śmietana, kuchenne tricki
Sposób na zwarzoną śmietanę w zupie

Przed zaprawieniem śmietanę należy wymieszać z kilkoma łyżkami gorącego wywa­ru. Dzięki temu śmietana się nie zwarzy.

Hej, mam coś dla Ciebie...

Zapisz się do newslettera i pobierz ZA DARMO poradnik

"10 porad kulinarnych, które warto znać"

W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji

Sprawdź swoją skrzynkę e‑mail, w ciągu kilku minut dostaniesz od nas wiadomość

Zobacz także

Jak odróżnić jajko surowe od jajka ugotowanego?

Jak sprawdzić czy jajko jest surowe czy gotowane? Obejrzyj film i poznaj prosty sposób, aby …

Hej, mam coś dla Ciebie...

Zapisz się do newslettera i pobierz ZA DARMO poradnik

"10 porad kulinarnych, które warto znać"

Sprawdź swoją skrzynkę e‑mail, w ciągu kilku minut dostaniesz od nas wiadomość