Strona Główna » Kuchnia » Gotowanie i pieczenie » Jak przygotować wątróbkę?

Jak przygotować wątróbkę?

wątróbka, podroby, jak przygotować wątróbkę, sposób na wątróbki, jak zrobić wątrobę
Sposób na wątróbkę?
Wątrobę wołową i cielęcą najpierw trzeba po­zbawić błon i twardych naczyń krwionośnych. Po umyciu można ją moczyć w wodzie z mle­kiem, aby zlikwidować gorycz w smaku.

Hej, mam coś dla Ciebie...

Zapisz się do newslettera i pobierz ZA DARMO poradnik

"10 porad kulinarnych, które warto znać"

W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji

Sprawdź swoją skrzynkę e‑mail, w ciągu kilku minut dostaniesz od nas wiadomość

Hej, mam coś dla Ciebie...

Zapisz się do newslettera i pobierz ZA DARMO poradnik

"10 porad kulinarnych, które warto znać"

Sprawdź swoją skrzynkę e‑mail, w ciągu kilku minut dostaniesz od nas wiadomość