Strona Główna » Kuchnia » Gotowanie i pieczenie » Jak marynować cielęcinę?

Jak marynować cielęcinę?

marynowanie mięsa, marynata do cielęciny, pieczenie cielęciny, przyrządzenie cielęciny,marynowanie
Sposoby na cielęciny

Przed pieczeniem cielęcinę warto marynować przez dobę w słonej wodzie z przyprawami (li­ściem laurowym, grubo mielonym pieprzem). Do marynaty można dodać także trochę octu. Inna metoda to marynowanie przyprawionej ziołami cielęciny przez dzień w roztrzepanym kwaśnym mleku lub jogurcie.

Hej, mam coś dla Ciebie...

Zapisz się do newslettera i pobierz ZA DARMO poradnik

"10 porad kulinarnych, które warto znać"

W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji

Sprawdź swoją skrzynkę e‑mail, w ciągu kilku minut dostaniesz od nas wiadomość

Zobacz także

Szafka z okapem: bo do kuchni trzeba dwojga

Dużo miejsca do przechowywania, dużo przestrzeni na blaty robocze, dobry sprzęt AGD, wysoka estetyka mebli …

Hej, mam coś dla Ciebie...

Zapisz się do newslettera i pobierz ZA DARMO poradnik

"10 porad kulinarnych, które warto znać"

Sprawdź swoją skrzynkę e‑mail, w ciągu kilku minut dostaniesz od nas wiadomość